Yeah Dari Blogspot ke .com !

September 15, 2017


Alhamdulllillah syukurnye rasa walaupun hanya tukar dari blogspot ke sulamancomel.com jer pun kaknoor tetap syukur sebab ini antara wishlist yang kaknoor nak buat pada 2017 !

Jutaan TQ kat sahabat maya kaknoor sis awa sbb merealisasikan(amboi ayat macam tak boleh bla)kahkahkah, impian nie! Seronok taw dapat kenal dengan sis awa ini , kalau bab memudahkan urusan orang dia la orgnya.syukur ALLAH temukn dengan orang yang baik2.Anugerah jugak tu !

Sis Awa bukan jer  tolong designkan blog untuk kaknoor ni malah dialah yang tolong ajar kaknoor cara-cara untuk perkenalkan blog kaknoor ni pada umum. Dia juga yang selalu bagi tips itu ini apa perlu kaknoor buat untuk majukan lagi nama bisnes kaknoor melalui blog.

Kaknoor ni manalah pandai bab blog sebelum ni. Kalau suruh kaknoor wat sulaman bolehlah. Kaknoor tak tahu langsung bila orang cakap bab SEO, bab trafik, bab apa sajalah tentang blog ni. Sungguh kaknoor belum pandai lagi.

Tapi kan lepas kaknoor follow apa yang sis awa sarankan, kaknoor jadi makin happy dengan blog ni. Makin kaknoor happy bila nama SULAMAN COMEL KAK NOOR muncul di carian Google.




Bukan KakNoor nak riak ye tapi syukur alhamdulillah pesanan yang di terima tak pernah putus-putus sampaikan sekarang ni KakNoor tak cukup kaki dan tangan. Baru KakNoor tahu betapa hebatnya kuasa marketing dalam dunia internet ni.

Pada yang sedang berniaga online macam KakNoor ni, nasihat KakNoor ada baiknya korang buat sebuah blog macam KakNoor. Kalau tak tahu cara nak cantikkan blog , korang contact Sis Awa sebabnya dia memang aktif terima tempahan untuk makeover blog orang. Hasil kerja dia pun ramai yang puji

Pada yeng berminat untuk berkerja dengan KakNoor handle hal-hal sulaman bolehlah contact KakNoor dengan segera ya. Seriously KakNoor betul-betul perlukan pekerja sekarang ni.

Lepas ini kaknoor nak lebih fokus kat blog dan page FB jer! Korang tolong Doakan kaknoor terus success yer dunia dan akhirat.Aamin !

You Might Also Like

4 comments

  1. Alhamdulillah, semoga semakin berkembang maju selepas ni...

    ReplyDelete
  2. Awa baru perasan entry ni semalam kak noor oi.. sorry.... anyway.. puji lambung2 sgt tu,, malu kita :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kak noor..semoga semakin maju..

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dan follow sini :)

    Anda dijemput join segmen GA sy,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete