Harijadi BALQIS QAISARA 6TAHUN

January 05, 2018


Jumaat 05 Januari 2018
Harini Harijadi Nur Balqis Qaisara Bt Mohd Baihaqi Yang ke 6 tahun, YaAllah betapa bersyukurnya rase Allah kurniakan anak sebaik Qaisara dan insyaallah jadi anak yang Solehah kelak seperti umi & Abi Harapkan.

05 Januari 2012, kanoor selamat lahirkan kakak Qaisara secara pembedahan (YaAllah rasa agak terkilan sedikit sebab anak sulong pastinye nak sangat Suami tersayang temankan) tapi kita hanya merancang Allah yang menentukn .Apapun Kaknoor bersyukur sbb selamat semuanya.
.
Pengalaman pertama menjadi umi , Allahkhuakhbar besar cabarannye,first time nak handle anak dgn nak kena menyusukn, anak kena kuningnye, dan macam2 la dugaan. Time tu baru sedar betapa besarnye  pengorbanan ibu ayah kita membesarkan kita.
.
Kaknoor nak SHARE dgn korang Video Qaisara dari Lahir sampaila setahun..suke sangat video nie buat guna software Movie maker jer ! bila rindu kakak Qaisara kecik  tengok balik video ini berulang2 !(anak sulong jer ada video..hahahha 3 adiknye nak wat jugakkk tapi sampai kesudah xsiap2 !)
http://bit.ly/2Av3MYu


 

You Might Also Like

0 comments