Sulaman Pakej Baby & Newborn

Set ini adalah untuk memudahkan mommy yang mempunyai baby kecik tu. Biasalah baby akan muak susu, muntah, lap air liur dan macam2 lagi lah! Kak Noor paham sangat dengan situasi-situasi ni sebabnya Kak Noor sendiri pun ada baby.

Dengan adanya set towel ni, Kak Noor gerenti yang mommy mesti akan suka dan jatuh cinta! Terdapat 3 size tuala untuk pakej ni dan semuanya kiut miut gituuuu...!!!!
 

Nanti bila jenjalan mesti org sebelah tegur😙
"alahai comeinye towel tempah kat mana tu???" hehe..



Nak lihat design tuala pakej Baby & Newborn yang lain? No problem... klik >> [ Design Sulaman Baby & Newborn ]